Login

Register

Login

Register

Despre noi

Condoroș Teofil

 

S-a născut în anul 1957, în comuna Fonău, județ Bihor.

Pasiunea lui pentru cactuși a început în copilărie, când unul din vecinii lui deținea câțiva cactuși.

La un moment dat, spre „experiment” vecinul i-a dat câteva semințe, după multe insistențe, doar de dragul micului Teofil, care era fascinat.

Cu trecerea anilor, Teofil s-a stabilit în Arad, unde la locuința personală deține în prezent 2 sere de cactuși.

Pasiunea lui este la cote înalte atunci când îi ia în mână, bineînțeles, de spini, simțind satisfacție prin atingerea spinilor, spunând că „nici un cactus nu înțeapă, toți cactușii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor buni, care vorbesc cu ei”.

Iubirea lui pentru cactuși este ca a unui tată pentru copilașii lui, pentru că, deși deține peste 500 de specii de cactuși, pe fiecare îi cunoaște pe nume.

Cum a reușit Teofil să ajungă la peste 25.000 de exemplare? Cultivându-i.

Acest număr de 25.000, este unul relativ, deoarece în ultimii ani au fost vandute unele exemplare, altele cultivate, an de an.

 

Eliza Condoroș

A înțeles că a sta pe lângă cactuși aduce nu doar relaxare, ci și odihnă, liniște, prospețime, deoarece cactușii sunt plante vii… care emană energie pozitivă celor care își petrec timp lângă ei.

Eliza a înțeles că are o adevărată afacere acasă, deoarece produsul există și potențialul dezvoltării este foarte mare. A înțeles asta după ce mai multe persoane din exterior au concluzionat acest lucru, spunându-i-l.

La a doua jumătate a anului 2015, Eliza a luat în propriile mâini cunoștințele despre business acumulate de-a lungul anilor, și a prins curaj să pună pe picioare o afacere frumoasă. În primul rând ea se axează pe ceea ce dorește clientul care ajunge în posesia cactușilor, se ocupă făcând consultanță chiar și celor care încă nu au ajuns în posesia cactușilor de aici.

Eliza își dorește ca afacerea ei să crească, să se dezvolte în toată țara, nu doar online, ci și offline – prin participarea la târguri, festivaluri, evenimente tematice și festivaluri florale. Asta o împlinește.

A constatat că oamenii reacționează pozitiv atunci când văd acești cactuși, iar aceasta e o altă satisfacție.

Loading...